Markhorst Beveiliging is al jaren hét adres als het gaat om inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, en camerabeveiliging, maar ook telefonie-service en onderhoud.

Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en installeren van verschillende soorten beveiligingsinstallaties voor particulieren, bedrijven en onderwijs. Ook voor verbindingen met een meldkamer, of een koppeling naar uw mobiele telefoon, heeft Markhorst Beveiliging een geschikte oplossing. Naast de aanleg van beveiligingssystemen staat ook service en onderhoud hoog bij ons in het vaandel. Met het afsluiten van een service-onderhoudsovereenkomst zorgen wij dat de inbraak-, brand-, en noodverlichting-installaties up-to-date blijven. Onze monteurs zijn 24/7 bereikbaar voor eventuele storingen.

Al onze installaties zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de eisen voor uw branche. Wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en beschikken als BORG-erkend beveiligingsbedrijf dan ook over de benodigde certificaten om daar garant voor te staan. Als het om beveiliging gaat is het nu eenmaal belangrijk dat het systeem betrouwbaar is. Daarom kunt u uw beveiliging aan ons toevertrouwen, wij zorgen met de juiste know-how voor een passende oplossing!

Inbraakbeveiliging zorgt ervoor dat je als particulier of ondernemer met een gerust hart de deur achter je dicht kunt trekken.

Met een juiste brandmeld-installatie zorgen we voor een vroegtijdige detectie van brand, ter bescherming van mens en goederen.

Onze camera-installaties onderscheiden zich door hoge beeldkwaliteit in combinatie met gebruiksgemak, door de koppeling met uw smartphone.

Uiteindelijk is goede beveiligingsinstallatie niets zonder onderhoud en service. Markhorst staat ook op de langere termijn garant voor goed werkende installaties.

Meer informatie? Neem contact op!

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten:

Jeroen Heesters

Accountmanager beveiliging

Elly Sesink

Administratie

Edwin Markhorst

Algemeen directeur

Copyright Markhorst BV - Webdesign by Burgmans Reclame