Markhorst Beveiliging is al jaren hét adres als het gaat om inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, en camerabeveiliging, maar ook telefonie-service en onderhoud.

Inbraakbeveiliging zorgt ervoor dat je als particulier of ondernemer met een gerust hart de deur achter je dicht kunt trekken.

Wij bieden maatwerk oplossingen voor iedere vraag, van een instap-installatie tot het hoogste beveiligingsniveau. Er zijn verschillende oplossingen denkbaar, zowel bedraad als draadloos. Tegenwoordig is de koppeling met internet veel toegepast. Zonder tussenkomst van een meldkamer kunt u, waar dan ook ter wereld, de status van uw systeem op uw smartphone aflezen. De integratie van verschillende systemen is makkelijker dan ooit. Denk daarbij aan het meesturen van camerabeelden bij een inbraakmelding vanaf uw woning of bedrijf. Markhorst Beveiliging is continu op zoek naar de nieuwste snufjes om u als klant de meest vooruitstrevende technieken aan te kunnen bieden.

De producten van Markhorst Beveiliging voldoen aan de geldende eisen en normen van vandaag de dag. Door deze kwaliteit en ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor uw beveiligingsbehoefte.

Meer informatie? Neem contact op!

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten:

Jeroen Heesters

Accountmanager beveiliging

Elly Sesink

Administratie

Edwin Markhorst

Algemeen directeur

Copyright Markhorst BV - Webdesign by Burgmans Reclame