Samen zijn wij de erfdragers van ons milieu. Bij Markhorst Duurzaam zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energieneutraliteit.

Klimaat is een vraagstuk dat steeds belangrijker wordt in de huidige maatschappij. De zoektocht naar energieneutrale voorzieningen is in volle gang. Denk bijvoorbeeld aan zonne-energie, led-verlichting en energie nul-woningen. Bij nieuwe projecten is duurzaamheid vaak een fundamenteel onderdeel van het plan. Ook bij reeds bestaande gebouwen wordt steeds meer gekeken of er winst kan worden behaald op het gebied van energie. Een beter milieu begint in de eigen portemonnee!

Onze E-installateurs denken in elke fase van een project mee om zo veel mogelijk te kunnen besparen. Duurzaamheid is een investering voor de toekomst, zowel voor uzelf als voor het milieu. Kom eens een kijkje nemen in ons Duurzaam Centrum, waar we echt kunnen laten zien wat iets verbruikt en wat de terugverdien-tijd ervan is.

Zonnepanelen zijn de toekomst, en de toekomst is nu! Zonnepanelen leveren duurzame energie, zijn milieubewust en hebben een interessante terugverdien-tijd.

Met led-verlichting kunt u heel makkelijk en heel snel heel veel besparen. Heeft u het licht al gezien?

Meer informatie? Neem contact op!

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten:

Krijn Daniƫls

Projectleider Duurzaam

Frank Borgmans

Calculator

Elly Sesink

Administratie

Edwin Markhorst

Algemeen directeur

Copyright Markhorst BV - Webdesign by Burgmans Reclame