Samen zijn wij de erfdragers van ons milieu. Bij Markhorst Duurzaam zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energieneutraliteit.

Zonnepanelen zijn de toekomst, en de toekomst is nu! Zonnepanelen leveren duurzame energie, zijn milieubewust en hebben een interessante terugverdien-tijd.

Tegenwoordig wordt steeds meer gekeken naar energieneutrale woningen, zowel als het gaat om nieuwbouw als bij renovatie. Zonnepanelen spelen een belangrijke rol in woningen of panden die volledig op zelf opgewekte energie draaien. Door middel van zone-installatie en aardwarmte kunt u met zonne-energie uw pand volledig verwarmen! Niet allen in particuliere woningen, maar ook bedrijfshallen, bedrijfspanden, of sporthallen.

Wij kunnen u adviseren op het gebied van duurzame zonne-energie. Het kan een integraal onderdeel van nieuwbouw zijn of geïntegreerd worden in een bestaand pand. We denken graag mee met aannemers en kunnen op basis hiervan onze klanten een advies geven en dit doorrekenen in de terugverdien-tijd. Zonnepanelen zijn een investering voor de toekomst. .

Meer informatie? Neem contact op!

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten:

Krijn Daniëls

Projectleider Duurzaam

Frank Borgmans

Calculator

Elly Sesink

Administratie

Edwin Markhorst

Algemeen directeur

Copyright Markhorst BV - Webdesign by Burgmans Reclame