Van een particulier stopcontact tot elektronische installaties bij bouwprojecten, Markhorst Elektro installeert alles waar een draadje aan zit. Voor zowel nieuwbouw, verbouwing of renovatie kunt u bij ons terecht

Wij zijn graag bij projecten betrokken vanaf het ontwerp tot aan de realisatie. We denken mee met bouwpartners en aannemers. Bovendien bieden we kopersbegeleiding aan voor onze klanten. Onze service begint voordat de eerste handeling verricht is, en gaat ook door als alles aangelegd is.

De elektrotechniek die wij aanleggen bestaat uit woningbouw, utiliteitsbouw en domotica. We maken volledige installaties, maar ook onderdelen daarvan. Markhorst Elektro houdt zich vooral bezig met grote woningbouwprojecten, maar ook de aanleg en het onderhoud van elektro in bijvoorbeeld scholen, zorgcentra, appartementscomplexen en particuliere woningen.

Van stopcontact tot volledige elektrische installatie, Markhorst Elektro maakt het voor u. Ons werk gaat van de meterkast tot het stopcontact, met alles dat daartussen zit. En vergeet onze service niet!

Hoe groot een fabriekshal ook is, elke machine moet stroom hebben. Ook in winkelpanden, bedrijfspanden, scholen en andere multifunctionele accommodaties is een betrouwbare elektrische installatie een vereiste.

Domotica

Neem het energiebeheer van uw woning of bedrijfspand volledig in eigen hand met slimme domotica.

Meten is weten. Markhorst Elektro kan uw elektrische installatie NEN 1010 en NEN 3140 keuren en certificeren. U tevreden, verzekering tevreden!

Meer informatie? Neem contact op!

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten:

Krijn Daniƫls

Projectleider Elektrotechniek

Stan van de Berg

Werkvoorbereider

Harm Oosterbosch

Chef monteur / Planner

Rene Arts

Projectleider Elektrotechniek

Frank Borgmans

Calculator

Elly Sesink

Administratie

John Dirkx

Projectleider Elektrotechniek

Hannie Baken

Kopersbegeleiding

Edwin Markhorst

Algemeen directeur

Copyright Markhorst BV - Webdesign by Burgmans Reclame