Van een particulier stopcontact tot elektronische installaties bij bouwprojecten, Markhorst Elektro installeert alles waar een draadje aan zit. Voor zowel nieuwbouw, verbouwing of renovatie kunt u bij ons terecht

Van stopcontact tot volledige elektrische installatie, Markhorst Elektro maakt het voor u. Ons werk gaat van de meterkast tot het stopcontact, met alles dat daartussen zit. En vergeet onze service niet!

 

Wij werken van vóór het ontwerp tot aan de realisatie, en daarna. We gaan in gesprek met de aannemer en de klant. Onze kopersbegeleiding helpt bij het maken van de juiste keuzes. Er zijn immers tal van opties beschikbaar als het gaat om elektrotechniek. Wilt u domotica, een camerasysteem, of een aanpassing aan uw stroom-netwerk? Wij geven u de antwoorden die u zoekt en leggen de juiste oplossing ook voor u aan. Markhorst Elektro is bovendien lid van UNETO-VNI.

De service van Markhorst Elektro begint al aan de tekentafel, en die houdt niet op als de laatste kabel in de muur zit. Met onze service en onderhoudscontracten staan we ook na de aanleg 24 uur per dag garant voor kwaliteit.

Meer informatie? Neem contact op!

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten:

Krijn Daniëls

Projectleider Elektrotechniek

Stan van de Berg

Werkvoorbereider

Harm Oosterbosch

Chef monteur / Planner

Rene Arts

Projectleider Elektrotechniek

Frank Borgmans

Calculator

Elly Sesink

Administratie

John Dirkx

Projectleider Elektrotechniek

Hannie Baken

Kopersbegeleiding

Edwin Markhorst

Algemeen directeur

Copyright Markhorst BV - Webdesign by Burgmans Reclame