Van een particulier stopcontact tot elektronische installaties bij bouwprojecten, Markhorst Elektro installeert alles waar een draadje aan zit. Voor zowel nieuwbouw, verbouwing of renovatie kunt u bij ons terecht

Hoe groot een fabriekshal ook is, elke machine moet stroom hebben. Ook in winkelpanden, bedrijfspanden, scholen en andere multifunctionele accommodaties is een betrouwbare elektrische installatie een vereiste.

 

Een goed functionerend bedrijf begint met een betrouwbare installatie, eentje die Markhorst aan kan leggen volgens de juiste certificaten. Denk daarbij aan gecertificeerde datanetwerken, domotica en installaties die voldoen aan NEN 3140-keuringen. Wij voorzien in zowel advies als de uiteindelijke aanleg. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar.

Om te zorgen dat uw elektrische installatie voldoet aan de geldende wetten en eisen controleren wij ook bestaande installaties. Wij maken daarvan een meetrapport en geven vrijblijvend advies, zodat u weet wat er aangepakt moet worden op welk terrein. Wij denken graag met u mee om ongewenste verrassingen te voorkomen.

Meer informatie? Neem contact op!

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten:

Krijn Daniëls

Projectleider Elektrotechniek

Stan van de Berg

Werkvoorbereider

Harm Oosterbosch

Chef monteur / Planner

Rene Arts

Projectleider Elektrotechniek

Frank Borgmans

Calculator

Elly Sesink

Administratie

John Dirkx

Projectleider Elektrotechniek

Hannie Baken

Kopersbegeleiding

Edwin Markhorst

Algemeen directeur

Copyright Markhorst BV - Webdesign by Burgmans Reclame